Welkom bij Feral Horse Care

Onze missie is eenvoudig; we willen een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van paarden.

Onder het merk Skincalmin ontwikkelen en leveren we innovatieve producten voor de uitwendige verzorging van paarden. De producten vormen een effectieve aanpak bij (allergische) jeuk en laten geweldige resultaten zien bij de behandeling van paarden met SME, ook wel zomereczeem genoemd.

Onder het merk Vitalbix ontwikkelen en leveren we hoogwaardige voeding waarmee je je paard op een natuurlijke & verantwoorde manier kunt voeren.

Omdat er op de markt geen enkel voer was dat aan al onze wensen voldeed hebben we in samenwerking met specialisten Vitalbix Daily Complete ontwikkeld. Veel paardeneigenaren zien door het grote aanbod aan paardenvoeders door de bomen het bos niet meer en maken daardoor vaak onbewust niet de beste keuzes voor hun paard. Veelal ontstaan hierdoor onnodige problemen die met de juiste voeding voorkomen kunnen worden. Met Vitalbix Daily Complete willen we paardeneigenaren een kwalitatief hoogwaardig product voor een goede prijs aanbieden waarmee ze hun paard op een gemakkelijke, natuurlijke en veilige manier kunnen voeren.

Vitalbix Daily Complete kan problemen helpen voorkomen maar kan ook heel goed worden ingezet bij bestaande problemen zoals zomereczeem, PPID, en stofwisselingsproblemen zoals hoefbevangenheid, insulineresistentie en EMS en EPSM.

We hopen met onze producten ook bij jouw paard of pony het verschil te kunnen maken.

Omdat ieder paard anders is geven we je graag persoonlijk advies. Mail je vragen naar info@feralhorsecare.com.